Waarom kopen mensen Birkenstock sandalen, schoenen en klompen?

Al meer dan 230 jaar, blijft het bedrijf van de oorspronkelijke in Duitsland geboren Birkenstock schoen, trouw aan haar visie gebaseerd op natuurlijk comfort en eenvoud.

Birkenstock sandalen en schoenen zijn trouw aan hun oorsprong, terwijl ze een moderne flair hebben waarb slechts kleine aanpassingen door de jaren heen zijn uitgevoerd om verdere moderne stijlen en ergonomische verbeteringen te maken.

De zorgvuldig ontworpen basisstructuur van elke schoen stijl in de Birkenstock familie leidt tot een verbetering van de balans, been en ruggengraat, de algehele houding en gewichtsverdeling voor comfortabele, gezonde voeten bij het lopen of staan.

Meer dan 200 jaar ervaring hebben geleid tot de ontwerpen die zijn toegepast bij de vormen van elke schoen. Ten eerste is elk ontwerp voorzien van een essentieel schokabsorberende diepe zool.

Dit draagt ​​bij aan betere gewichtsverdeling en bevordert een goede voet uitlijning over de lengte en breedte van de schoen. Het ruime teen gebied biedt voldoende ruimte voor je tenen om natuurlijk en vrij te bewegen. De plooibare materialen van het voetbed stimuleren de schoen als een geheel te vormen aan de vorm van je voet. Alle ontwerpen zijn duurzaam flexibel en ultra lichtgewicht.

Natuurlijk heeft elk individu zijn eigen unieke set van ondersteuningsbehoeften en voorkeuren voor comfort. Om deze reden zijn de best verkochte modellen komen in drie verschillende voetbed opties: klassiek, zacht en hoge boog.

De al langer bestaande klassieke ontwerpen bieden een steeds meer gewaardeerde prominente ondersteuning van de voetboog. De zachte optie biedt gematigde steun voor degenen wiens voeten een minder uitgesproken boog hebben. Het ontwerp met hoge boog zorgt voor maximale ondersteuning voor mensen met een bijzonder uitgesproken boog. Ze zijn ook duurzaam en zijn gemakkelijk te repareren, hierdoor ook goed voor de portemonnee.

Afgezien van hun uitgebreide collectie sandalen heeft Birkenstock ook een scala aan ergonomisch-bewuste klompen, sneakers en schoenen die allemaal dezelfde voordelen als de immer populaire sandalen bieden. Ze hebben zelfs een aparte inlegzolen beschikbaar voor aankoop, zodat u de gepatenteerde Birkenstock voordelen kunt krijgen voor al uw schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + zeventien =